Wasa Konditoria

Tervetuloa Wasa konditoriaan!

Löydät Wasa konditorian Vaasan kauppahallin sydämestä. Meillä voit jäädä syömään ja juomaan, tai sitten noutaa mukaan. Meillä on laaja valikoima leivonnaisia ja vaihtelevasti kylmiä voileipiä.

Me myymme Andreas Knipin, Aroman, Gunilla Norrlinin leipomoiden leivonnaisia, sekä Maalahdenlimppua ja muun muassa Sjöbergin suositut piparkakut sekä Finnish Superberriesin aroniatuotteita. Voit aina tilata näiden tuotteita meidän kautta.

Tästä löydät lisää tietoa Vaasan Kappuahallista.

Puhelinnumero 050 5943034

Konditoria on myytävänä
Legendaarinen kahvila jolla on pitkä perinne kaupungin hienossa Kauppahallissa. Kahvilalla on vakituinen asiakaskunta joka käsittää myös yritysasiakkaita. Kahvilassa on noin 45 asiakaspaikkaa, mutta suuri osa asiakkaista ostaa tuotteita mukaan. Noin 20 prosenttia on tilausmyyntiä, varsinkin joulu-, ylioppilasjuhla-, rippijuhla-aikoihin. Henkilökuntaa on tällä hetkellä kaksi + omistaja. Kahvilassa on hyvät mahdollisuudet pienimuotoiseen lounastarjoiluun.

Lisätietoja osoitteessa tai voit soittaa 0400 624 399, Marlene Ahlberg.


Taidenäyttelyt


Meidän tiloissa usea taiteilija on jo pitänyt näyttelyä, ja meistä on ihanaa kun saamme ihailla taideteoksia päivittäin. Tässä muutama kuva pidetyistä näyttelyistä. Haluatko sinäkin tuoda taidettasi näyttöön? Ota rohkeasti yhteys tai tule käymään niin kerromme lisää!

Susanne Broända

Katharina Sjöberg

Sanna Aaltonen

Ingrid Biese

Martina Uthardt

Tuottajat

Andreas Knip

Andreas Knipin Kotileipomo on paikallinen leipomo joiden suosittuja tuotteita me jälleenmyymme. Andreas perusti Wasa konditorian 2000-luvun alussa mutta ei omista sitä enää.

Kotisivu

Aroma

Aroma on paikallinen leipomo joka on palkittu useasti hapanjuurileivistään.

Kotisivu

Gunilla Norrlin

Gunilla Norrlin Chocolates on paikallinen yritys tunnettu suussasulavista ranskalaisista suklaakakuista ja upeista suklaakonvehdeista.

Kotisivu

Finnish Superberries

Finnish Superberries viljelee superterveellistä eko-aroniaa ja tekee siitä täysmehua ja jauhetta.

Kotisivu


Vaasanpuistikko 18

Puhelin 050 5943034

Avoinna arkisin 9.00 - 17.00, lauantaisin 10.00 - 15.00, sunnuntaisin suljettu